Iako može da bude pogubno po nju, Luna redovno ima odnose sa svojim partnerom Markom Miljkovićem. Kada im se strasti probude, ne gledaju gde se nalaze i ko je u njihovoj blizini. Tako su se njih dvoje bez stida pokrili jorganom u zajedničkoj spavaoni, dok su u istoj boravili i gledali ih Anabela Atijas i Gagi Đogani.
Iz straha da ne izgubi Marka, Luna pristaje na odnose koji će joj doći glave. Ona se plaši da će je Marko ostaviti ako nema odnose sa njim,  bitnije joj je to da je on uz nju nego da li će uništiti svoje zdravlje i život”, kaže za SVET izvor blizak Đoganijevoj.

STANJE JOJ SE POGORŠALO JER JE REDOVNO IMALA S*KS I STALNO SE NERVIRA

Luni je dijagnostikovan rak grlića materice pre ulaska u rijaliti, doduše u začeću, ali lekari su bili nedvosmisleni da je neophodan veliki oprez. Ona se nije držala saveta i zbog nezdravog načina života, redovnih seksualnih odnosa i stresa koji svakodnevno proživljava, njeno zdravstveno stanje se pogoršalo.

„Iako je u rijalitiju, Luna ima redovne preglede, njena bolest je opasna i može brzo da joj se pogorša stanje. Nedavno je bila na pregledu i doktori nemaju dobre vesti, bolest je krenula da napreduje. Ako što pre ne reaguje, život joj je u opasnosti, možda će biti neophodno i da joj izvade matericu. Ako se to desi, Luna neće moći da ima decu. Ona nije ni svesna u kakvo je stanje sebe dovela. Njena depresija traje već dugo i više puta je rekla kako bi volela da okonča svoj život. Svi su bili zgroženi kada je ustala za crnim stolom i rekla: Dabogda umrem od ove rakčine, neka me ubije. Ono što je najopasnije za nju jeste stres kome je svakodnevno izložena. Jedini savet koji su joj dali doktori i rekli da se striktno pridržava jeste da nema seksualne odnose i da se što manje izlaže stresu. U oba slučaja nije postupila kako treba. Anabela joj je u više navrata rekla da joj je bitniji odnos s Markom od njenog zdravlja i da sama sebe želi da ubije. Ona joj je majka i u kakvim god da su odnosima, najviše se brine za nju i sve što joj priča je iz najbolje namere. Ponekad greši, naravno, kao i svi roditelji. Anabela je i sama prošla kroz to, izvukla je živu glavu i zna kako ta bitka za život ume da bude strašna i neizvesna. Ona je operisala tumor na dojci pre nego što je rodila Lunu, sa samo 19 godina, i sve što se molila bogu da ne strefi njenu ćerku, to joj se dešava. Sem što ima isti zdravstveni problem, Luna je u vezi s Markom, za kog Anabela tvrdi da je isti kao njen bivši suprug Gagi Đogani i da Luna pored njega trpi psihičko maltretiranje baš kao što je i ona nekada pored njenog oca. Kad realno pogledamo, bila je u pravu kada je to rekla”, kaže za SVET dobro obavešten izvor i dodaje:

“Sve je počelo kada je Luna pre Zadruge bila na redovnom ginekološkom pregledu, gde je primećeno da ima promenu, zbog čega je poslata na dalje analize. Ona je mislila da je u pitanju cista, međutim, ispostavilo se da situacija nije nimalo naivna. Luni je dijagnostikovan rak grlića materice, ali je imala sreću da ga otkrije na samom početku, dobila je terapiju nakon koje je trebalo da bude sve u redu. Iako su joj svi govorili da sa takvim problemom ne ide u rijaliti, ona je, u želji da ne ostane bez Marka, brže bolje odlučila da uđe. Sa produkcijom je ugovorila sve uslove koji su potrebni da bude zdravstveno zbrinuta, ali niko nije očekivao da će joj se stanje ovako pogoršati za svega par meseci koliko je tamo.”

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

KATARINA BOGAVAC / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET