Luna Đogani navodno u nedelju ulazi u “Zadrugu“.

Više puta je izjavljivala kako nema nameru da se vrati u rijaliti, ali izgleda da se predomislila kada je od Pinka dobila “nepristojnu ponudu“.

Kako prenose mediji, Luna želi da uđe u Zadrugu kako bi rasturila vezu bivšeg dečka Marka Miljkovića i Jelene Pešić, s obzirom na to da postoje simpatije među njima.

Teodora i Anđelo žive zajedno? Isplivao dokaz da su opet u vezi?! (PAPARACO FOTKE)

EVO KAKO ŽIVI ČOLINA ĆERKA Ona je najpopularnija u društvu, ima svoj auto, putuje i uživa u fotkanju!

“Novak i ja smo dobijali batine od roditelja, a Stefan i Tara neće nikada!” Jelena Đoković iskreno o vaspitanju dece!

– Luna je nedavno dobila ozbiljnu ponudu od Pinka da ponovo uđe u “Zadrugu”. Šuška se da su joj ponudili čak 100.000 evra za četiri meseca. Plan je bio da u program uđe sad u subotu, ali to nije bilo moguće zbog unapred zakazanih nastupa. Zato su sve pomerili za dan kasnije – rekao je izvor i objašnjava kakve će uslove Luna imati:

– Neće moći da se bori za glavnu nagradu, takav je dogovor. Ostali takmičari to neće znati, pa će na sve načine pokušavati da je sabotiraju. Biće zanimljivo pratiti i njen odnos sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, koji se muva sa Jelenom Pešić. Đoganijeva planira da se pred kamerama obračuna sa svojim ocem Gagijem – rekao je izvor.

– Luna Gagiju zamera mnogo toga. Najviše je boli što njen otac podržava Jeleninu i Markovu vezu. Mislim da će mu sve sasuti u lice čim se sretnu – priča izvor.

Za razliku od Gagija, koji i ne sluti šta mu se sprema, Anabela zna za Lunin plan i uopšte joj nije drago!

– Njih dve su se žestoko posvađale kada joj je Luna rekla da je ponovo potpisala ugovor za “Zadrugu”. Anabela je ranije zbog ćerke i njenih nervnih slomova u rijalitiju pila tablete za smirenje, pa ne želi ponovo kroz sve to da prolazi. Luna joj obećava da će ovoga puta voditi računa kako se ponaša – rekao je izvor za “Informer”.

SvetYoutube Printscreen