Iako su zvanično raskinuli pre tri meseca, izgleda da Luna Đogani nikako ne može da prežali raskid sa Markom Miljkovićem, već dok je on u rijalitiju redovno posećuje njegove roditelje u Brusu.

“Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić!

NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO)

Sloba postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog pokojnog oca?!

Luna ne odustaje od Miljkovića!

Lunu su Markovi roditelji kao i sestra prihvatili od samog početka. Iako su njih dvoje raskinuli Luna je uvek dobrodošla u njihovoj kući. Svi se nadamo da je to trenutna faza njihove veze i da će se nakon ove sezone Zadruge ponovo pomiriti. Od kako je Marko u rijalitiju Luna stalno zove njegove roditelji, brine o njima. Pre nekoliko dana je bila na ručku kod njih ovde u Brusu. Znam da joj teško pada što je Marko unutra i što nemaju nikakav kontakt, baš se Nedi žalila i rekla je “Ja ga toliko volim, a on me je opet izdao i ušao tamo da se igra…”

Izvor magazina TOP GOSSIP kaže sledeće:

– Ona ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostavio napolju samu da se bori i da gradi karijeru, ali svi mi znamo da nigde ne može da zaradi te pare koliki mu je honorar u Zadruzi. Uostalom Marko je ušao zarad višeg cilja, da uspe da vrati dugove i da može da nastavi normalno da živi. Ukoliko je njihova ljubav prava, izdržaće i ovaj izazov, pa ćemo posle toga da pravimo jednu veliku svadbu kako i dolikuje.- kaže za TOP GOSSIP izvor blizak Markovoj porodici.

SvetYoutube Printscreen