– Mama mi je rekla da budem ono što jesam. Da budem malo mudrija i da bude ponosna na mene, kao što je i do sada – kaže za “TV magazin” Luna Đogani.

Iako je u prethodnoj sezoni Anabela Atijas imala niz ispada gostujući u televizijskim emisijama, Luna Đogani je svojoj mami dala savet kojeg bi trebalo da se pridržava.

– Mislim da će ovog puta to da izbegava. Ja bih to volela. Zamolila sam je zbog nje, jer je bila psihički loše zbog svega onog što je ranije bilo. Ne želim da joj se to opet desi. Poručila sam joj da malo više gleda svoj život, da ne bude toliko u rijalitiju, da putuje, da radi. Ja mislim da će me poslušati – dodaje Luna.

Prema njenim rečima, osim porodice, najteže je palo i društvu što će ponovo skoro deset meseci biti učesnik rijalitija.

– Društvu je veoma teško. Nismo ni dva meseca bili zajedno. Nisu me se nagledali. Bili su tužni, ali me podržavaju. Oni pravi su uvek bili uz mene, pa i ovog puta – ističe Luna.

S obzirom na to da se u prvoj sezoni opustila pred kamerama i prepustila strastima, na pitanje da li bi joj ovog puta smetalo da to uradi iako joj je tu brat Adam, Luna je odgovorila:

– Činjenica je da su oni to sve gledali i mnogo gore stvari na TV-u kada sam bila sa Slobom. Bilo bi mi sigurno neprijatno zbog Adama, ali to je život. Ja tamo živimo svoj život i kada bi mi se to desilo sigurno se ne bih ustručavala i folirala jer ja to ne umem. Ja sam i u prvoj “Zadruzi” ustala i rekla: “Ja sam se zaljubila i to je to”. Ali iskreno mnogo sam se promenila. Nisam rekla sto odsto ali mislim da se ništa neće desiti.

Iako je to pričala i u prvoj “Zadruzi”, Luna kaže da se to neće ponoviti.

– Jeste, ali to je bilo nešto posebno i ne verujem da bi nekada moglo nešto slično da se desi. I kada bi se desilo, mislim da bi to bilo bespotrebno i ne bi bilo to kao što je bilo sa Slobodanom – ističe ona.

SvetSvet