Luna Đogani danas je tražila od produkcije “Zadruge” da uvedu njenog bivšeg dečka Nenada Marinkovića Gastoza u rijaliti.

Đoganijeva je sedela u dvorištu sa bratom Adamom i žalila se kako joj je dosadno.

View this post on Instagram

Danas je teško naći osobu koja te ispunjava u smislu da se osećaš 100% svoj i da nemaš zašto da se stidis zbog toga ko si i šta si. Koja će da uradi sve da ti budeš srećan i neće traziti ništa zauzvrat. Samo želi da vidi tvoj osmeh na licu. On je moj prijatelj, i kad vidite da se smejem onako iskreno i ludo to je zbog njega. Jednostavno on zna da me nasmeje. Nikada me nije izdao, nije se “oprao” od mene kada su svi to uradili, i kada je mogao… ali nije. Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla. I zato ovog čoveka ću zauvek hvaliti i držati pored sebe, jer naše prijateljstvo je nešto sto nema cenu i retko je. Hvala ti sto si mi ulepšao poslednje dane na slobodi i sto odlazim tamo puna ljubavi i pozitivne energije. Voli te tvoja Luna Galence ❤️ Uskoro očekujte i nešto novo od nas 🔜 @gasttozz.official

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

“Uvedite mi Nenada, molim vas! Dosadno je. Evo ja ću mu platiti sve kazne, samo neka uđe!”, vikala je Luna, aludirajući na penale koje bi Marinković morao da plati ako bi ušao jer ima potpisan ugovor sa “Hepi” televizijom.

View this post on Instagram

On je moj drug i moja podrska ❤️ @gasttozz.official

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Đoganijeva ni ne sluti da se njen bivši dečko, a sada prijatelj Gastoz napolju provodi sa Kijom Kockar.

SvetSvet