Aca Lukas (50) za noćenje na Kapriju sa devojkom Jovanom Doroški keširao je čak 2.500 evra!

Par je na Kapriju bio svega 5 dana, pa je Lukasa samo smeštaj koštao 12.500 evra, a pored toga platio je i rentiranje mini jahte, kao i svakodnevne ručkove i šoping. Kada se sve sabere, Lukasa odmor sa Jovanom nije koštao ispod 20.000 evra, ali o novcu nije ni razmišljao.

– Ovaj odmor Aca nije ranije planirao, mislio je da tek krajem septembra on i Jovana otputuju na neku egzotičnu destinaciju, kad završi sa svim obavezama koje ima. Ali, prošle nedelje jednostavno mu je došlo na ideju da ove nedelje njih dvoje negde otputuju i da tako iznenadi svoju devojku. Uplatio je aranžman prošle nedelje, nakon čega je otišao u Crnu Goru, gde je imao zakazanu tezgu – priča izvor.

– U ponedeljak je pozvao Jovanu i rekao joj da se spakuje jer po podne imaju let za Italiju. Ona je bila šokirana ovim iznenađenjem, ali i vrlo srećna. Nažalost, neće moći dugo da se zadrže, samo pet dana. Acu u subotu uveče očekuje koncert u sklopu festivala Mjuzik vik na beogradskom Ušću, pa će morati do tada da se vrate – ispričao je izvor Kurira.

Inače, Lukas je objavio snimak sa broda na kojem se vidi nebrojeno mnogo jahti koje su bile usidrene oko njih, a u svom stilu napisao je: “Saobraćaj”.

Podsetimo, Lukas je tokom braka sa Sonjom najčešće išao u Tursku, a sa novom devojkom opredelio se i za nove destinacije.

svetRajko Ristić/Svet, instagram