Folk pevačica priznaje da joj često dođe da se rasplače kada shvati da će sledeće godine postati baka i priznaje da ne bi volela da Prijovićevu u poodmakloj trudnoći gleda na bini.

Lepa Brena uveliko priprema veliki koncert u “Štark areni, a u intervjuu za Alo priznaje da bi joj teško palo kada bi snajku, pevačicu Aleksandru Prijović, videla u poodmakloj trudnoći na bini, ali i da joj često dođe da zaplače od sreće zbog činjenice da će joj sledeće godine na svet doći unuk.

Kako Aleksandrina trudnoća utiče na sve vas?

– Uzbuđeni smo, srećni i sa nestrpljenjem očekujemo bebu. Filip je oduvek bio jedan razuman, ozbiljan i zreo momak. Njemu je vest o trudnoći donela najviše radosti. Prvi je Boba saznao i javio je svima nama, ali svi smo plakali i često kada pričam o njihovom budućem roditeljstvu, osetim potrebu da opet zaplačem. Osetim nekontrolisanu emociju i ne znam kako ću dočekati mart, kada će se Aleksandra poroditi. To je najlepša vest koju smo mogli da primimo u ovim godinama i došlo je pravo vreme kada Boba i ja treba da dobijemo unuče.

Kako teku pripreme za dolazak unuka? Je l’ počela kupovina?

– Kupovina za bebu uveliko je počela i, kao i uvek, preteraćemo. Gde god ko ode, kupi svašta nešto, postavljamo i fotografije šta smo već kupili kako bismo imali pregled. I da rodi blizance, ne verujem da bi uspeli da obuku to što smo već uzeli.

Koliko često snajki dajete savete?

– Aleksandri dajem savete samo kada ih traži. Trudim se da se ne mešam u njihove odluke i da budem prisutna kada im treba moje iskustvo ili mišljenje. Ipak će oni postati roditelji i na njima je kako će i šta raditi. Bake i deke služe da vole, roditelji da vaspitavaju i usmeravaju naslednike.

Da li bi vam smetalo ukoliko bi Aleksandra nastupala u poodmakloj trudnoći?

– Iskreno da vam kažem, to je samo njena odluka, ali lično ne volim da vidim žene u poodmakloj trudnoći na sceni. Nije prijatno gledati trudnicu koja igra i vrti se u nekim uskim suknjama i haljinama sa velikim stomakom. To je jedan toliko specifičan osećaj kada nosite dete u sebi i moje mišljenje je da za ozbiljniju trudnoću nisu bina i scena.

Hoće li biti vašeg tradicionalnog dizanja nogu? Razume se, to je standardno. Moram samo da pazim da se ne udarim u glavu. Biću pažljiva i naučiću da kočim.

 Imaćete unuče od Filipa, da li biste voleli da vam Stefan uskoro saopšti da će i on postati otac?

– Ne bih volela da se to dogodi sada, rano je, zaista. Oduvek sam smatrala da muškarci ne treba da se žene pre tridesete godine. Imati dete je ozbiljna odgovornost i nije posledica intimnog odnosa, već nečeg mnogo većeg i jačeg.

Pored priprema za unuka, pripremate i veliki koncert. Po čemu će se ovaj koncert razlikovati od prethodnog, održanog 2011. godine?

– Koncert koji spremam biće veoma spektakularan i moj koncert biće nešto što publika do sada nije imala prilike da vidi. Neće ličiti na koncert iz 2011. godine, isti će biti samo repertoar. Pevaćemo ceo novi album i spojićemo dvadeset albuma koje sam izdala, što nije nimalo lak posao.

SvetSvet