Sve su prilike da će Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ponovo završiti na istom mestu, odnosno na imanju u Šimanovcima, u četvrtoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

KRISTIJAN: “JE LI MISLILA DA JOJ PRAVIM DECU?”

Kristijan je već potpisao ugovor, a budući da je ova sezona posvećena najvećim zvezdama ovog TV formata, vrlo verovatno je da će jedan od glavnih favorita za pobedu biti i  Stanija.
Njih dvoje su se već dva puta sreli pred televizijskim kamerama u tekućoj godini, a da pre toga godinama nisu govorili zbog zajedničkog učešća na “Farmi”. Oba ova susreta prošla su “čupavo”, a nakon poslednjeg Golubovićevog intervjua nema sumnje da će njihovi odnosi postati još zategnutiji.

PROČITAJTE JOŠ: Seve IZNAJMILA stan! NEĆE više DA ŽIVI sa Kebom!

PROČITAJTE JOŠ: Janjuš POPUSTIO SA ŽIVCIMA! Žena u strahu da će opet OSTATI BEZ DINARA!

PROČITAJTE JOŠ: STAR donosi! Karleušin SPEKTAKL za 100.000 ljudi: Helikopter, motori i vreli kostimi! (FOTO + VIDEO)

Nas dvoje smo imali dogovor: ako pre nje napustim rijaliti, obezbediću joj pobedu, a ona će mi zauzvrat dati deo nagrade. Međutim, Stanija se zaljubila u mene i kada je naišla na hladan tuš, nije htela ni dinar da mi da – ispričao je Kristijan.

View this post on Instagram

if you see with innocent eyes, everything is divine…

A post shared by Stanija ? (@stanijadobrojevic) on

– Ne znam zašto je ona pomislila da možemo da se zabavljamo ili da joj pravim decu. Ona je dobila 25.000 evra i trebalo je da mi da 12.500. Na kraju mi je dala 11.900 evra, rekla mi je da nije imala još 600. Nisam znao da je tolika jajara – rekao je Kristijan za Informer.

SVETSVET