Ana Sević od ćerke Lorene krije da je Darko Lazić doživeo tešku saobraćajku i da se već 17 dana bori za život. Voditeljka i pevačica, koja se razvodi od teško povređenog pevača, smatra da njihova četvorogodišnja naslednica ne treba da zna da je njen otac u bolnici.

– Lorena stalno pita za oca i veoma mi je teško da to krijem od nje. Olakšavajuće je to što je navikla da Darko zbog svog posla nije stalno sa njom, pa joj onda kažem da je na putu – rekla je Ana i dodala da nije jedina u porodici koja se tako ophodi prema Loreni:
I Darkovi roditelji i svi u vrtiću se trude da je sačuvaju od te informacije. Dovoljno je velika, pa kada bismo joj rekli da joj je tata u teškom stanju, sigurno bi se potresla, a s druge strane je još mala da bi sve to shvatila. Zato, koliko god mogu, sačuvaću je od tih vesti.

Tog jutra sam ostavila Lorenu u vrtiću i samo što sam ušla u stan, kum mi je javio da je Darko doživeo saobraćajku. Nekoliko minuta kasnije sam dobila informaciju da je kritično i odmah sam odjurila u Zemunsku bolnicu. Kada sam ušla na intenzivnu negu da ga vidim, izgledao je strašno. Volela bih da mogu da izbrišem te slike iz svoje glave jer nisu nimalo prijatne.

Ana smatra da je krajnje vreme da njen i dalje zakoniti muž promeni život:
Ovo mu je velika opomena, moraće da promeni stil života. Nadam se da će posle ovoga krenuti putem koji mu je zapisan, a to je da uveseljava ljude svojim nastupima i pesmama.

SvetSvet