Život pobednice “Zadruge”, Kristine Kije Kockar, i dalje intrigira javnost, a svaki njen korak pomno se prati.

Ona je bila u braku sa pevačem Slobom Radanovićem, dok je nije prevario u rijalitiju, nakon kojeg su se razveli. Međutim, i posle njihovog razlaza spekulisalo se da se bivši supružnici i dalje viđaju.

Kija je u međuvremenu imala i nove partnere, koje je krila od javnosti, često su je povezivali sa mnogim muškarcima sa naše estrade, a Kockareva je sada na Instagram profilu rešila da otvori dušu te je pustila fanove da je pitaju šta god žele.

Kija je na svom Instagramu odgovaral na razna pitanja, među kojima su i ona o prvim momcima, seksu, tučama i slično. Prvi dečko zvao joj se Marko, a na pitanje kako joj je protekao prvi poljubac i sa koliko godina je bio, Kija je rekla:

– Prvi poljubac dogodio se sa 16 godina. Rekao mi je posle 14 godina da sam bila katastrofa. Meni je bilo super. Prvi seks sa 18 – napisala je ona, a onda posavetovala mlade devojke kada je pravo vreme da imaju prvi odnos.

– Seks treba da imate onda kada ste fizički, psihički i emocionalno zrele. Poljubac je lep kad god, ali ne žurite nigde – dodala je pevačica.

Na pitanje kada se potukla prvi put ona je priznala da je to bilo još u obdaništu.

svetRajko Ristić/Svet