Kristina Kija Kockar udaje se za bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Miloša Dimitrijevića, koji je bio u vezi sa voditeljkom Dušicom Jakoviljević.

Kako prenose mediji, pobednica prve sezone “Zadruge” nakon samo dva meseca zabavljanja poželela je brak i porodicu sa sportistom.

– Miloš je ubrzo posle raskida sa Dušicom uplovio u vezu sa Kijom. Upoznali su se u Istanbulu preko prijatelja. Odlično funkcionušu, imaju poverenja jedno u drugo i žive za trenutke koje provode zajedno – otkriva dobro obavešteni izvor ua “Kurir” i dodaje:

– Pošto se zaljubljeni par skoro ne razdvaja, njihovi prijatelji prozvali su ih da žive kao muž i žena. Malo, pomalo i došli su na ideju da bi to zaista moglo da se dogodi. Miloš je rekao Kiji da bi voleo da mu bude supruga, što je nju usrećilo. U njihovom društvu uveliko se priča o svadbi – kaže izvor.

Lepi Mića, koji je nakon “Zadruge 1” ostao u korektnim odnosima sa Kijom, potvrdio je ova saznanja.

– Video sam se sa Kijom. Pohvalila mi se da je sa onim malim fudbalerom u vezi i da joj jako prija. Rekla mi je da se udaje, da je pronašla ljubav svog života, da se oseća fenomenalno i da nikad nije bila srećnija i voljenija. Dečko vodi računa o njoj i zbog te pažnje koju joj pruža, ali i velike ljubavi, ona hoće da se uda. E sad, ne znam da li se šalila ili je bila ozbiljna, ali poznajući je, rekao bih da je to istina. Ja im od srca želim sve najlepše, a što se mene tiče, mogu i da im kumujem – rekao je Lepi Mića.

Kija i Dušica nisu bile dostupne za komentar, a ni Kijin bivši muž, Sloba Radanović nije bio rad da priča na ovu temu:

– Ne zanima me – bilo je sve što je rekao na vest da se njegova bivša žena udaje.

Kad se saznalo da je Kija sa Milošem, ona se oglasila na Instagramu:

– Nikome nisam skinula dečka ili otišla na letovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena.

Dušica nije komentarisala vezu Kije i bivšeg, ali je tada poručila da je uvek zaljubljena.

Svet