Kristina Kija Kockar preksinoć je bila specijalna gošća na izboru za najlepšu Srpkinju, koji održan u Kombank dvorani. Publika je aplauzom pozdravila atraktivnu pobednicu “Zadruge”, koja je iznenadila misice i uručila lentu za mis šarma devojci Emi Lebanov. Za Srpski telegraf Kockareva je prokomentarisala aktuelne teme, kao i bivšu suparnicu Lunu Đogani.

Kockareva je na samom početku rekla da joj narod prenosi šta Đoganijeva priča o njoj u rijalitiju.

“Prenesu mi, a vidim isečke na Instagramu. Smešno mi je sve to. U svakom slučaju, trebalo bi da mi daju neki honorar ili da naprave da ljudi glasaju za mene jer ja kao da sam tamo”, našalila se Kija, a na pitanje da li Luna može da se opere od onoga što je radila u prvoj sezoni, rekla je:

“Može ona da proba da se opere pred nacijom, pred ljudima, kako god. Na njoj je da pokuša. Svaki normalan čovek ima već izgrađeno mišljenje o njoj. Njoj treba da bude najvažnije da se opere pred bogom, a to će biti najteže. I njemu i njoj.”

Anabela je kod Ognjena Amidžića izjavila kako bi volela da sa Kristinom snimi duetsku pesmu jer bi one bile spoj nespojivog i kao dve žene bi bile atraktivne jer su ženski dueti ređi na našoj estradnoj sceni. Kada je Kija čula za to, slatko se nasmejala, te je poručila Atijasovoj:

“Pa to se sigurno nikada neće desiti.”

Kockareva je prokomentarisala i to što Luna često priča kako je Kija avanzovala od rijalitija.

“Ako ona misli da su profitiranje i novac vrednost kojom treba da se vodi i da je to neko merilo toga da li si uspeo u životu, onda ona ima neki problem jer sam ja propatila dosta. Izgubila sam brak, izgubila sam ljubav, a mislim da je to ipak vrednije od bilo kakvog profitiranja. Ja sam i pre ovoga zarađivala dovoljno novca. Putovala sam i uživala. Imala sam sve što poželim, meni ovo ništa ne znači”, objasnila je Kristina i dodala da ne krivi svoje fanove što vređaju Anabelu i Gagija otkako su snimili novu pesmu kao grupa Fanki Dži.

“Ja zaista ne ulazim u te ratove između fanova, ja njih ne kontrolišem ili, nedajbože, plaćam, kao što neki pričaju. Svako dobija po svojoj zasluzi, ja od njihovih fanova, oni od mojih”, izričita je novopečena pevačica, koja je za kraj na pitanje da li bi ušla u “Zadrugu 2” kratko odgovorila:

“Nikada!”

SvetSvet