Ermina Pašović danima plače jer su je uspomene koje su joj pustili podsetile na oca s kojim ne govori 15 godina! Ona je ispričala zadrugarima da je otac ne podnosi, međutim, nije rekla zašto!

Njena drugarica je ekskluzivno za STAR otkrila da Erminu život nikad nije mazio, te da vuče traume jer ju je rođeni otac odbacio i odrekao je se!

„HTEO JE SINA, ZATO NE MOŽE NI DA JE GLEDA”

„Njen otac je želeo sina, ali pošto ima samo Erminu, jako se ružno ponašao prema njoj od kada se rodila. Kada bi nešto želela, nikada joj nije kupovao, već je morala da radi za raspust po mesarama kako bi zaradila pare. Zato je i otišla u Beč da živi, da pobegne od oca. Teško joj je jer nema podršku najbližih, njen otac ne dozvoljava nikome da joj pomaže. Ne znam šta će kada izađe iz Zadruge, ona osim te kuće u Beču nema ništa. Posao sa dresurom kučića joj je propao, a salon lepote je zatvorila pred ulazak u rijaliti. Vidim da je izgubila i želju i volju za životom. Samo da taj zarađeni novac pametno uloži, da imaju od čega da žive ona i Kan koji treba da se školuje. Ni bivši muž joj ne pomaže. Sama je na ovom svetu. Nije joj lako, zato onako plače svaki dan, jer se približava izlazak, a njenim mukama nema kraja”,ispričala je za STAR  Erminina drugarica iz Beča, a Ermina danima kuka i jada se zadrugarima o svojoj teškoj sudbini.

„Moj otac je takav, nikada se neće promeniti. Pa on nikome iz familije nije dozvolio da dođe na moju svadbu. Mama i baka su krišom došle i od tada moja majka spava u mojoj devojačkoj sobi, a sa njim skoro i da ne govori. Jedinica sam mu, ali me ne voli. Poručio je preko moje tetke da ne želi u životu nikada ni da me čuje, ni da me vidi!”

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

 

Jelena VujinovićPrintscreen