Kako SVET piše, Jelena Kostov je po treći put morala na zamenu silikona u grudima jer je implant opet pukao.

JELENA UPORNA, A ORGANIZAM SE BUNI!

Očigledno njen organizam odbacuje silikone i jedino pravo i trajno rešenje bilo bi da ih ukloni – počinje priču izvor SVETA i objašnjava:
– Pre dve godine ona je primetila da se jedna dojka deformiše i kada je otišla na pregled, lekari su se zgranuli. Hitno je operisana, ti implanti su zamenjeni novim, a bila je i životno ugrožena zbog sepse, ali lekari su uspeli da je spasu. Od tada ide redovno na sve preglede, pa je na vreme otkrila problem. Dobro se oseća posle treće operacije, ali joj niko ne garantuje da joj se neće ponovo desiti ista stvar. Nadamo se najboljem – otkriva izvor za SVET.

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Ceci UZIMAJU KUĆU! Anastasiju držali NA NIŠANU! Brena IZBACILA SINA iz kuće! Tanju UCENJUJE muž! Igor podneo zahtev za RAZVOD!

Inače, krajem 2018. godine pevačica je prošla pravi pakao! Tada, kada joj je pukao silikon, napravio joj je haos u organizmu. Jelena je mesec i po dana bila prikovana za krevet sa visokom temperaturom koja joj se javila nakon operacije.

Primetila sam promene na grudima i otišla sam kod doktora koji mi je nakon detaljnog pregleda rekao da mi je pukao silikon. Ja jesam i ranije uočila da imam problem, ali nisam odmah odregovala, nego sam sačekala. I to je bila greška. Po prirodi sam veoma nežna i osetljiva, pa je samim tim sve to bilo još izraženije. Usledila je intervencija, a onda i problemi jer se organizam borio sa novim silikonima. Počele su grudi da mi se pune gnojem. Morali su to da izvlače i to je bilo veoma dramatično – rekla je tada Jelena Kostov.

NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET