Ljubavni trougao Luna – Marko – Jelena ponovo je zatresao celu Belu kuću “Zadruge”, kada je Pešićeva ustala pa istakla kako brani Miljkovića upravo zbog toga što je zaljubljena u njega.

JELENA VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI!

Ona je kroz osmeh napravila pravi lom usred izlaganja, jer više nije mogla da ćuti na nagovore da zbog svojih emocija stoji na putu sreće Đoganijeve i njenog dečka. 
“Objasni, devojko, tvoje ponašanje od sinoć i pljuvanje Jelene Pešić” glasilo je pitanje publike za Lunu, koja je momentalno stala u odbrambeni stav.
“Nisam ništa rekla što nisam rekla za stolom. Prebacivala sam tu priču Marku, kao i svaki put kada se svađamo… Pola stvari se i ne sećam. Što se tiče toga, znam da sam rekla ono što sam pričala za stolom”, sigurna je bila ona.

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić NAPADNUT! Udružile se MARINA i ANA SEVIĆ!

PROČITAJTE JOŠ: Anabela OSTAVLJENA! Andrej Atijas RAZOČARAN njenim ponašanjem!

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić RAZOTKRIVANJE! Prvi muž ZATVORENIK, napustila ga posle OPTUŽBE!

“Marko i pored svega nisi raskinuo sa Lunom, a ni sinoć nisi dao na Jelenu…” nastavio je voditelj.
“Pa, nema razloga. Napravio bih goru situaciju. Jedna stvar za stolom se desila koja se meni nije svidela, to sam zamerio i stao. Sve ostalo Jelena ima pravo da radi”, rekao je on, pa se iznenađena Pešićeva nadovezala.

JELENA PEŠIĆ: “BRANIM MARKA JER SAM ZALJUBLJENA I PATIM!”

“Meni samo nije jasno šta je to Jelena radila? Ja sam sto puta rekla i to ste svesni: ‘Ja mogu da ih gledam, provociram, u prolazu dobacujem’, ali ja to ne radim. Dobro, šta to ja radim? Anabela je isto malopre rekla: ‘Ja sam Lunu želela da odbranim’, od koga? Ja nijednu ružnu i lošu reč nisam rekla za devojku. Već je preterivanje. Čak sam je i pravdala”, skočila je ona.
“Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što sam zaljubljena i patim”, rekla je ona s osmehom, a rijaliti cimeri pozdravili su je ovacijama.

Pogledajte kako je to izgledalo

SVETPRINTSCREEN, YOU TUBE