Jelena Pešić i Marko Janjušević navodno kriju od javnosti i ostalih zadrugara da su imali s*ks šemu i da su odlepili jedno za drugim.

Sloba Radanović uhvatio devojku sa drugim! “Mnogo sam se razočarao!”

Mirko Šijan posmatrao s*ks Karića i Mine Vrbaški! Pijani nisu marili za publiku!

Lepa Brena iskeširala 800.000 evra za luksuznu nekretninu?! Prodaje vilu na Bežaniji za DVA MILIONA EVRA i seli se OVDE!

Njih dvoje su se navodno upoznali u avgustu prošle godine i to ih je spojila bivša učesnica “Zadruge” Rada Kikić na Pešićkino insistiranje, jer je ona košarkaša gledala u rijalitiju i veoma joj se dopao.

– Ona je Janjuša videla samo na Pinku, gledala ga je u rijalitiju i uzdisala za njim. Ona voli visoke, duhovite u ružnjikave. “Leptirići mi prorade kada vidim ovog Janjuša, jeste ružan mnogo, ali mene ta njegova ružnoća loži do besvesti. Imala bih s*ks sa njim i dan i noć – pričala je Jelena jednom prilikom – govori izvor, a prenosi Srpski telegraf.

Kada se Zadruga završila, ona se setila svoje drugarice Rade i odmah je preko nje dogovorila druženje.

– Rada joj je rekla da će ih spojiti čim bude mogla. Kada se prilika ukazala, otišli su na piće, a Pešićeva je odmah počela da zavodi Janjuša, pipala ga je ispod stola, gledala ga, a kada je Rada otišla do toaleta, spopala ga je kao luda i izvatala ga po celom telu, a onda je pao dogovor da se vide nasamo – priča izvor, a prenosi Srpski telegraf.

Oni su navodno otišli u stan na dan i nisu ni izlazili 24 časa, sve je prštalo od strasti.

– Nisu ništa ni jeli ni pili, a onda je Janjuš morao da ide kod supruge, što je Jelenu osvestilo u sekundi “Ti ispadaš budala i k*rva, ne smem više ovo da radim, imaću probleme”, rekla mi je ona, a onda blokirala Janjuša svuda na svim mrežama. Oni se sada ignorišu pred kamerama i prave se da se ne znaju, ali pitanje je kada će Jelena pući i priznati sve – navodno priča njena drugarica.

SvetYoutube Printscreen