Jelena i Novak Đoković rešili su da se opuste dok borave u Beogradu, te su posetili Atelje 212 kako bi odgledali predstavu. Međutim, osim uživanja u glumačkim veštinama popularnih glumaca, ovaj zaljubljeni bračni par rešio je da se lati i mikrofona.

Đokovići su gledali izvođene predstave “Brod plovi za Beograd”, koje je bilo zatvorenog tipa, organizovano samo za prijatelje i saradnike.

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

Zadrugarku muž unakazio od batina! Završila na VMA sa nekoliko preloma kostiju i podlivima po telu!

Ana Mihajlovski i sve njene ljubavi! Ko je bolji frajer?!

Sve je bilo organizovano pod pokroviteljstvom Fondacije “Novak Đoković“, a Jelena i Novak u jednom trenutku su izašli na binu i zapevali, što je Jelena otkrila na svom Instagram profilu.

Svi su sa oduševljenjem i ovacijama ispratili njihovo izvođenje numere “Čokolada” od Idola

– Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nisi tako mlada, ja bih te ljubio – pevao je Nole Jeleni, a ona mu je uzvratila istim stihovima.

– Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije “Novak Đoković”. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja…. pa ja prosto nemam opravdanje – napisala je Jelena u opisu videa.

Nole je, podsetimo, nedavno oduševio svet kada je zapevao na prestižnom festivalu “Sanremo”, a tada je izveo jednu od numera Erosa Ramacotija.

SvetSvet, Instagram