Ljubavna veza aktuelnih zadrugara Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković ne prestaje da intrigira i nanosi bol njihovim porodicama. Janjuševa supruga Ena je navodno dobila ponudu koja se ne odbija i spremna je da pred svetom otvori dušu i otkrije sve greške supruga-preljubnika, što bi za crnogorca bilo prilično neprijatno iznenađenje.

BRUKA I SRAMOTA ZBOG SILIKONSKE TETE

„Ena je porodična žena. Uvek je bila u Janjuševoj senci, gajila je ćerkicu Krunu i živela kako on kaže. On se kleo u bolji život, obećavao kule i gradove. Rekao je da je ulazak u rijaliti način da im obezbedi sve što nisu imale do sada. I, šta je uradio? Ušao je pred kamere i sj*bao im život. Umesto lepog života, naneo im je sramotu, od koje ne mogu na ulicu da izađu. Kruna je već velika, zna sve. Zna da je tata preljubnik. Da vara mamu sa nekom silikonskom tetom”, navodi dobro upućeni izvor.

 

 

 

„Ona će napraviti haos. Javno će da je osramoti za vek vekova, tako da joj više neće pasti na pamet da pogleda oženjeno muško. Ipak, ovoga puta Ena je rešila da nazad nema. Njoj neradnik više ne treba. Dosta ga je trpela. Propali košarkaš i čovek koji je umesto poštenog rada odabrao da zaradi pare na konto porodične sramote i blama. Neće uzeti ni dinara od njega, ali je potpisala odličan honorar. Samo, nije joj to važno. Ona ulazi sa ciljem da zagorča život Maji i Janjušu, koji su je obrukali pred celim svetom”, završava navodno izvor.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

SVETRajko Ristić