Baki B3 brutalno je prebio Ivana Marinkovića u rijalitiju “Parovi” i naneo mu teže povrede.

Marinković ima polomljeno rebro, nekoliko izbijenih zuba i hematom na glavi.

Incident se dogodio u utorak kasno po podne, a pre fizičkog obračuna njih dvojica su imala kraću raspravu koja je počela zbog Alena Azarića.

Samozvani doktor se posvađao s Marinkovićem, a Baki se umešao da odbrani svog prijatelja. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se samo momenat kako Ivan i njegova devojka Jelena Ilić verbalno provociraju densera i na pogrdan način pominju njegovu porodicu.

U jednom trenutku Ilićeva je udarila Đoganija, a prema tvrdnjama gledalaca, Marinković mu je tada opsovao mrtvu decu, što se nije čulo na video-snimku. Bakija je to toliko razbesnelo da se zaleteo prema Ivanu i svom snagom ga udario glavom u lice. Od siline udarca, on je odleteo nekoliko metara, a reper je nastavio da ide prema njemu i viče.

“Šta je bilo, što plačeš?! Ajde sad ako smeš, ajde”, urlao je Baki na Ivana, koji je zapomago od bola.

Fizički obračun prekinuli su članovi obezbeđenja. Reper je odveden u izolaciju, gde je proveo veći deo dana, a Marinković je hitno prebačen u Urgentni centar, u kom mu je urađena kompletna dijagnostika. Dežurni lekari su ustanovili da bivši suprug Goce Tržan ima nekoliko izbijenih zuba, hematom na glavi i polomljeno rebro.

Po službenoj dužnosti, oni su odmah obavestili policiju, koja je došla u bolnicu i uzela izjavu od Ivana, dok je Đogani naknadno saslušan. Policajci će kompletan materijal proslediti tužilaštvu, koje će odlučiti o pokretanju postupka protiv Bakija. Za krivično delo nanošenja teških povreda, prema Krivičnom zakonu, predviđena je kazna zatvora u trajanju od šest meseci do pet godina.
Uzimajući u obzir da Bakiju nije prvi put da učestvuje u tučama, a takođe je i odslužio višegodišnju zatvorsku kaznu, verovatno je da će sud u ovom slučaju prema njemu biti znatno stroži.

Produkcija rijalitija “Parovi” juče se nije oglasila povodom ovog incidenta.

View this post on Instagram

Tucaaaaaa

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

svetsvet