Pevačica Jelena Tomašević održala je spektakularni koncert u prepunom Sava centru.

Jelena je obradovala svoju publiku raskošnim glasom na bajkovitoj sceni i nakon dve godine zapevala u Sava crntru, a njeni obožavaoci prvo su uživali u Jeleninoj najnovijoj pesmi “Suncokreti”.

“Dobro veče dragi moji. Kako ste mi? Mnogo vam hvala! Kad bi sad mogli da čujete kako mi kuca srce sve bi vam bilo jasno… Koliko sam vas se uželela. U životu se ništa ne podrazumeva pa ni to da vas neko voli. Hvala vam što me volite, hvala što imam za koga da pevam, volim vas”, obratila se Jelena publici, koja ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Jelena je nastavila pesmom “Košava” dok je Sava centar uglas pevao sa njom, a zatim je otpevala i evrovizijsku numeru “Jutro”.

Jeleni je najveću podršku pružio suprug Ivan Bosiljčić koji je među prvima stigao na koncert, a potom i brojne kolege i prijatelji: Dragan Vujić Vujke, generalni sekretar predsednika Republike, Nikola Selaković, Vesna Dedić, Dragana i Sloboda Mićalović, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Jelena Trivan, Mina Joksimović i mnogi drugi…

svetsvet