Saga porodice Đogani ne jenjava od kada su se u Beloj kući Gagiju pridružile ćerka Luna, a ubrzo posle nje i bivša supruga Anabela! Kako kaže za novi STAR, Andrej Atijas je spreman da uđe u Zadrugu kako bi pomogao Anabeli.

“ZNAM DA BI ANABELI ZNAČILO DA JE ZAGRLIM!”

Jel ti žao Anabele?
„Ona se i kod kuće kidala dok je sve to gledala, tri sezone to traje. Ja sam je prvi podržao da uđe, smatram da joj je teže bilo da sedi u kući i gleda sve to, mnogo je lakše kada može na licu mesta da se suoči sa nepravdom. Naravno da mi nije lako, njene suze i njenu bol mi je teško da gledam, a ne mogu da je utešim.”

Zato si hteo da uđeš sa Blankicom da vidiš Anabelu?
„Jesam, i mislio sam da će da me puste na kratko, znam da bi Anabeli značilo da je zagrlim, ali zbog korone nisu smeli da me puste. Iskreno, mnogo ljudi me je zvalo, plakao sam i ja dok sam sedeo u produkciji i svi koji su me zvali rekli su mi da su plakali. Voleo bih da uđem da je spasem i vratim joj nadu! Moraću da je spasem od Lune pa videćemo kad će me pustiti da uđem.”

Bojiš li se za Anabelino zdravlje?
„Ona nije dobro, bila je loše i pre nego što je ušla, konstantno je bila pod stresom, tri godine to traje. Ja se nadam da će da izdrži sve ovo, ona nije možda ni svesna koliko je u stvari jaka. Naravno da se sekiram i jedem se svaki dan zbog nje i Lune koja se ponaša odvratno prema majci.”

CELU ISPOVEST ATIJASA O LUNI I ŠTA KAŽE NA TO DA JU JE SEKSUALNO UZNEMIRAVAO MOŽETE PROČITATI U NOVOM STARU!

STARSTAR