Maja Berović godinama karijeru gradi po ugledu na svetske zvezde. Ne štedi ni na pesmama, ni na stajlingu, a sada planira i da snimi svoj rijaliti.

Darko Lazić ODLAZI na transplantaciju na Kubu! Italija ODPALA!

Luna se UDAJE za BOGATAŠA! Nakon PROPALOG braka! Tvrdi astrolog

STAR otkriva: Mama Kije Kockar će napraviti HAOS u Zadruzi! Anabela je prva META!

Maja Berović planira da napravi estradni bum!

Projekat je osmislio producent koji živi u Americi, ali je naš čovek. Za taj projekat je ponudio Maji honorar od neverovatnih pola miliona evra.

Naravno, ono što domaća publika bude gledala, moraće i da vredi te pare, pa svi već priačju da će Maja zadrške govoriti sve što javnost zanima. Naravno, neće ostati dužna koleginicama koje su je godinama unazad omalovažavale i pljuvale njen rad.

– Ideja je da rijaliti traje 30 dana, a snimaće se u Beogradu, Gracu, ali i širom Bosne pošto će Maja bez blama prikazati svoj skromni porodični dom u selu Malešić, odakle je krenula u osvajanje estrade. Pustiće kamere i u svoje luksuzne stanove u Beogradu, vilu u Gradu, a bliže ćemo upoznati i njenog muža Alena koji je u njenu karijeru uložio velike pare – kaže izvor za Top Gossip.

Upućeni misle da će se Maja prvo osvrnuti na svoju komšinicu Jelenu Karleušu sa kojom je isprva bila dobra drugarica do te mere da su delile garderobu. Onda je usledio niz proizivki koje je Karleuša upućivala maji.

– Kada vidim Maidu, setim se šta od garderobe imam – ili – Maida, koliko si platila tu prevaru sa deset istih pesama koje liče na moj? – su samo neke od Karleušinih prozivki.

Maja će nam u svom rijalitiju razjasniti gde je nastao problem u odnosu sa koleginicom, a razlog za razmišljanje ima i Kija Kockar koja nije bila blagonaklona prema Maji. Pevačica će sigurno otkriti da li mesto u žiriju Pinkovih zvezda nije prihvatila upravo zbog Kije.

SvetRajko Ristić