Goran Bregović, je uspešan muzičar koji iza sebe ima višedecenijsku karijeru, a može da se pohvali i uspešnim privatnim životom.

Poznato je da je u braku sa Dženanom Bregović dobio tri ćerke – Emu, Lulu i Unu. Ako gleda poreklo, po ocu je Hrvat, a po majci Srbin, supruga mu je muslimanka, a sve tri ćerke su različite veroispovesti.

ZARATILE Milica Pavlović i Emina Jahović! U svađu UVUČEN i Saša Matić?

DRAMA! Bivši zadrugar se oglasio iz BOLNICE! Uputio poruku koja vas neće ostaviti ravnodušnim!

Karić sprema Miljkoviću PAKAO! U sve je upleten i Sloba! OVO će ga dovesti do LUDILA?!

– Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu – budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde – rekao je on.

– A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti – rekao je pre nekoliko godina Bregović u intervju za Blic

Međutim, retko ko zna da Brega ima još jednu ćerku, koju je dobio iz veze sa plesačicom u noćnom klubu. Kada je svirao u jednom klubu upoznao je plesačicu Jasenku iz Sarajeva. Sa njom je bio u ljubavi kada je imao oko 20 godina.

Tada se rodila Željka Bregović, koja se nikada nije pojavljivala u javnosti. Sa ocem je u odličnim odnosima, živi u Austriji.

Željka se porodila 2003. godine i tada je na svet donela ćerku Bjanku. Upravo je njenim rođenjem Brega prvi put postao deda. Njegova unuka je povukla gene na dedu i uspešno svira klavir.

SvetYoutube Printscreen