Goga Sekulić otkrila je da malo spava, ali da joj nije žao. Ona priznaje da joj svekrva dosta pomaže oko svega, a za mesec dana dolaze i njeni roditelji u Švajcarsku.

Pevačica je pre nešto više od mesec dana rodila je sina Vasilija Andreja, a u prvim danima u ulozi majke u potpunosti uživa.

“Srećna sam i uzbuđena pa se sve nekako dešava spontano. Skoro da uopšte ne spavam. Možda malo dremam, ali bukvalno sat vremena. Čim čujem bebu, na nogama sam! Uroš mi dosta pomaže, a tu je i njegova mama jer on ima narednih meseci jako važna takmičenja tako da ima jake treninge, što zahteva i san. Oko bebe smo najviše angažovani moja sestra, koja živi u Cirihu, svekrva i ja. Za mesec dana će doći i moji roditelji, tako da beba uživa u pažnji svih nas. Teško je jer zaista malo spavam, ali nije mi žao jer mi je sin prioritet”, kroz osmeh kaže Goga, a na pitanje na koga liči naslednik odgovorila je liči na nju, iako suprug misli drugačije.

“Što se mene tiče, liči na mene, iako Uroš kaže da liči na njega. Važno da je živ i zdrav”, rekla je pevačica, a piše Blic.

Goga kaže da je zadovoljna kako se Uroš snašao u ulozi oca.

“Igra se sa bebom, peva mu pesmice na engleskom i nemačkom jeziku, tako da je Vasilij Andrej tada miran”, otkriva pevačica.

svetsvet