Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, slovi za velikog zavodnika, a sada je javnosti predstavio novu izabranicu pored koje će se izgleda konačno skrasiti.

GOCA BOŽINOVSKA: “AKO JE MIRKO SREĆAN, JA JOŠ SREĆNIJA”

Pevačica za SVET potvrđuje da je njen sin srećno zaljubljen u Bojanu Rodić, rođenu sestru Bogdane Ražnatović. Snajku još nije upoznala, ali ne sumnja u ukus svog sina i raduje se što će Veljko i Mirko, prijatelji od detinjstva, imati žene iz iste kuće.
“Bojanu još nisam upoznala, šta ima ona meni da se sviđa ili ne sviđa, pa neću se ja zabavljati s njom. Sve što se sviđa mom sinu i meni se sviđa. Mogu ja da želim najbolje za svog sina koliko hoću, ali ne odlučujem, želela je i moja majka za mene pa sam ja birala po svom ukusu. Po priči mislim da je dobro dete, daj bože da dogodine bude neko slavlje, ali mladi su, neka se zabavljaju, videla sam njenu sliku baš je lepa devojka. Baš sam je komentarisala kada je bila Veljkova svadba kako je lepa devojka, kao lutka. Mirkovi drugari kažu da je dobra, prijatna i društvena”, kaže Goca za SVET i dodaje da je Bojanini roditelji, a Cecini prijatelji nisu zvali na krsnu slavu Đurđevdan jer je još rano za to.

“Nisam bila kod prijatelja na slavi, još je rano za to, nisu me ni zvali. Kako da me zovu kad se ni ne znamo. Veljko i Mirko su očigledno naleteli na lepu porodicu, ne bi on izabrao nešto što ne valja, ako je Bogdana dobra dobra je i Bojana, pa sestre su. Veljko je izabrao ženu po maminom kalupu, a izgleda da je i Mirko, jer Ceca i ja smo iste. Genetika je čudo. Bogdana i Ceca su slične, zato se i vole. Ovo je dete iz poštene porodice, majka joj je lepa kao lutka, vredna i sposobna, a znate kako kažu gledaj majku biraj ćerku i moj sin je lep i zgodan kako i da ne bude pored mene, kad mu je majka ovakva riba. Imaće bar lepu decu”,  priča Goca za SVET koja s nestpljenim iščekuje da postane baka i šeta unuče.

PROČITAJTE JOŠ: Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra!

PROČITAJTE JOŠ: Emina dobila ZABRANU! Mustafa joj ne da DA MRDNE!

PROČITAJTE JOŠ: Rasta ODUVAO Anu! Ti si MAJKA, ne smeš da ZATVARAŠ KAFANE!

“Nikad se tu ne zna šta će biti, mogu da raskinu a može i da traje, to se ne planira, evo ja sam jedne godine došla sa mora i udala se posle dva dana. Nisam se raspitala kod Cece o Bojani, nisam ja provodadžija, verujem u Mirka. Dovoljno mi je da snajka jednom u nedelju dana dođe, da me poljubi i kaže teta Goco kako ste i ja ću biti srećna, željna sam toga da upoznam takvu devojku, sve ću da joj učinim. Samo da ne bude namrštena i da me gleda popreko i sve ću da uradim za nju. Do sada je bilo svakakvih, veliki asortiman.”

Mirko i Bojana ne žele previše da se eksponiraju u javnosti, svoju vezu su potvrdili tako što su objavili zajedničku fotku, a nakon toga i sa proslave Bojaninog rođendana gde je Mirko bio najveseliji, pevao i naručivao pesme za svoju izabranicu.

KATARINA BOGAVAC / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET i INSTAGRAM