Nataša Bekvalac je danas u društvu mlađe koleginice Aleksandre Prijović posetila Dečje selo u Sremskoj Kamenici kako bi im uručila TV, laptopove i ostalu tehniku koja im je nedostajala.

Pop zvezda je razgovarala sa novinarima i to po prvi put nakon što je bila žrtva nasilja u aprilu mesecu ove godine.

Pevačica kaže da ovo nije prvi put da posećuje i pomeže decu kojoj je pomoć potrebna, i da je to i ranije radila samo bez prisustva kamera.

– Ne šaljem ja ovim primer, ja sam u principu radila ono što  osećam. Ovo nije prvi put da sam ja ovde, ali jeste da su kamere tu – rekla je pevačica, a onda je otkrila svoje utiske povodom cele situacije:

– Pomešane su mi emocije, ne mogu da kažem da sam srećna, a ne mogu da kažem ni da sam tužna. Kao u viru svojih emocija sam. Svakako da je jedan dobar osećaj.

Ovo je bila jako turbulentna i teška godina za pevačicu, a evo šta ona kaže na to:

– Bilo je teže…

Bekvalčevoj je potom bilo postavljeno pitanje koje se odnosilo na njenog supruga Luku Lazukića, ali Nataša nije bila raspoložena da govori o njemu, pa je samo kratko prokomentarisala:

– Vidiš kako je lepo kada ovaj dan protekne onako kako treba da protekne, bez veze je u ovom trenutku postavljati pitanja koja znaš da će me povrediti, a ja znam da ti nisi loš momak…

Nataša ne krije da je srećna i zadovoljna, zbog toga što se vratila svom poslu i publici i da je to ono što joj je nedostajalo prethodnih meseci.

– Ne znam da li su oni mene željni, ali znam da sam ja njih željna jako. Nedostajalo mi je ne samo prezentovanje muzike, već je to moj način da prenesem ljudima emociju i naravno da je i dobijem. Uvek se desi ta povratna informacija i ta lepa energija. Desi se ljubav i to je ono zbog čega se ja bavim muzikom – objasnila je ona.

SvetMiloš Rafailović/E-STOCK.US