David Dragojević frapirao je gledaoce Zadruge kada je pred kamerama priznao je da mu je prodavanje girosa u Novom Sadu samo “paravan za mnoge druge stvari”, te su mnogi počeli da nagađaju kojim se poslovima on zapravo bavi.

Dodatnoj sumnji doprinela je i reakcija njegove devojke Ane Korać koja ga je u tom momentu “ćušnula” laktom, rekavši da pazi šta govori.

Povodom cele Davidova majka Biljana Dragojević upitana je da li zna nešto više o poslovima svog sina, ali ona kaže kako se njen sin navodno “nije lepo izrazio”.

“Mislim da se David nije dobro izrazio”, počela je Biljana.

“To sa girosom mu nije paravan za veće stvari, ja bih znala da je to tako…”, dodala je Davidova majka, čvrsto braneći sina, a piše Telegraf.rs.

Podsetimo, do Davidove pomenute izjave da mu je posao sa girosom “paravan za mnogo veće stvari”, došlo je tako što je Lepi Mića započeo priču o životu Ane i Davida nakon Zadruge.

“Ja znam kako Ana živi i s kim se Ana druži. Ana ne može živeti drugačije nego tako kako živi. Da biste vas dvoje živeli zajedno, ne možete tako da živite. Ti kako si živeo – trening, teretana, giros, kladionica… Ne možeš ni ti tako da živiš”, pričao je Mića, a onda se David ubacio komentarom.

“Meni je giros paravan, za mnoge stvari”, rekao je očigledno u želji da se “pohvali”, a Ana ga je u momentu udarila laktom i opomenula da pazi šta govori.

SKANDAL! David SAM PRIZNAO da se bavi KRIMINALOM! Pogledajte video!

svetsvet