Žika Jakšić

Kako SCANDAL! saznaje finale emisje Nikad nije kasno počinje večeras u 20h! Iako se emisija cele sezone emitovala od 21 večerašnje finale je sat ranije.

Žika Jakšić, idejni tvorac šoua “Nikad nije kasno“, u kom se takmiče pevači stariji od 45 godina, pred večerašnju finalnu emisiju kaže da je prezadovoljan sezonom koja ostaje iza njega.

On naglašava da će u narednoj sezoni imati veliki problem jer se prijavio ogroman broj kandidata.

“Što se tiče gledanosti, o tome nisam uopšte razmišljao. Sam koncept koji sam imao u glavi obećavao je uspeh, ali prvenstvena zamisao mi je bila da to bude lepa emisija. Imaćemo veliki problem za drugu sezonu jer nisam siguran da ćemo uspeti da primimo sve kandidate. Mnogo njih se već prijavilo, do sada imamo više od 400 prijava, a audicija još nije ni bila”, kaže Jakšić i dodaje da će pobednici večerašnje finalne emisije “Nikad nije kasno“ dobiti vredne novčane nagrade.

Zika Jaksic Aca Sofronijevic foto Ivan Vucicevic (4) copy

“Finalisti, njih 12, zaista su zaslužili da se nađu u večerašnjoj emisiji, to su neverovatni talenti. Glasanje je porukom, izborili smo se da cena bude samo 10 dinara. Moći će da glasaju ljudi iz celog regiona. Imaćemo čak tri pobednika, dvoje će publika izabrati, a trećeg bira žiri. Odlučili smo da pobednici sami izaberu da li će podeliti nagradu od milion dinara ili će taj novac “Grand“ uložiti u njihove karijeru”, rekao je za Kurir Žika.

svet.rsIvan Vučućević