Žika Jakšić

Idejni tvorac muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” Žika Jakšić i predsednik stručnog žirija Saša Milošević Mare nedavno su popili koju čašicu više nakon snimanja emisije, pa su zbog vožnje u pijanom stanju morali da plate kaznu.

Kako piše alo.rs, policija je zaustavila producenta i kompozitora još u Košutnjaku i napisala im kaznu, nakon što je alko-testom utvrđeno da imaju malu količinu alkohola u krvi.

“Zbog divne energije i vesele atmosfere koja vlada u emisiji, Žika i Saša su zaboravili na saobraćajne propise, pa su nakon nazdravljanja alkoholom seli za volan i krenuli kućama. Vozili su putem jedan za drugim, a obojicu ih je zaustavila patrola policije na izlasku iz Košutnjaka radi redovne kontrole. Kada su momci u plavom uradili alko-test, pokazalo se da umetnici imaju alkohola u krvi, što je po novom zakonu o sabraćaju nedopustivo, čak i kada je reč o maloj količini. Ni to što su poznati, ni to što su pokušali da šarmiraju policajce i objasne situaciju im nije pomoglo, već im je pisana kazna na licu mesta”, kaže izvor koji je upućen u situaciju.

Sasa Milosevic Mare Lepa Brena Vesna Zmijanac foto Ivan Vucicevic (4) copy

Da je ova priča verodostojna, potvrdio je i sam Žika, koji je kolegama nakon finala muzičkog šou programa “Nikad nije kasno” prepričao događaj, sada već kao anegdotu.

“Nedavno, Mare i ja nakon emisije krenuli kući. Zaustavi nas policija i nakon što smo duvali, popili smo po kaznu. Živa istina, majke mi”, kroz smeh je ispričao Jakšić priču koja nimalo nije smešna.

Sdruge strane, Mare nije želeo da govori o nemilom događaju.

“Ne želim to da komentarišem. Ne sećam se, a i različiti su nam pogledi na to da li ovo treba da bude objavljeno”, poručio je Milošević.

scandal