Sinoć je gotovo 100.000 fanova sa prostora cele bivše Jugoslavije pevalo na Ušću u glas sa najvećom zvezdom sa ovih prostora – Zdravkom Čolićem.

Čola je samim izlaskom na scenu zapalio publiku i držao je zagrejanu puna tri sata, koliko je trajao koncert. Na spektakularnoj bini kretao se kao mladić, po svom starom dobrom običaju i glasom i stasom zavodio dame, koje su i ovaj put u publici bile u većini.

Ovaj šmeker koncert je otpočeo pesmom "Sinoć nisi bila tu", da bi dalje ređao hitove "Produži dalje", "Jedna zima sa Kristinom", "Malo pojačaj radio", "Zvao sam je Emili", "Okano", "Ti si mi u krvi", da bi publika "odlepila" na prve taktove "Krasive" i "Ti možeš sve". Pred kraj Čola je otpevao "Emili", a potom, kako je rekao "za svoju dušu" izveo je jedan od hitova sa poslednjeg albuma, "Svadbarskim sokakom". Naravno, koncert nije mogao da prođe bez "April u Beogradu", a za sam kraj Zdravko je izveo, uz pomoć Kornelija Kovača, izveo "Ti si mi u krvi".

U VIP loži bio je veliki broj javnih ličnosti. I politički vrh Srbije, ali i zvezde naše estrade – svi su želeli da čuju i vide majstora na sceni, pa su tako spektaklu na Ušću prisustvovali predsednik Srbije Boris Tadić, ministar odbrane Dragan Šutanovac, ministar policije Ivica Dačić, Mlađan Dinkić, a boje "estradnjaka" branili su Lepa Brena, Dušan Svilar, novinarka Sandra Perović, supruga Dragana Stojkovića Piksija Snežana Stojković, pevačica Jovana Nikolić, glumica Mirka Vasiljević, kojoj se stomak, iako je u petom mesecu trudnoće i ne nazire. Tu su bile i voditeljke Nataša Miljković, Zvezdana Jovanović, Katarina Šišmanović i Vesna Dedić, te manekenke Jelena Tomašević, Marija Tarlać i Tamara Paunović. Očigledno veliki fan Zdravka Čolića i njegove muzike, posebno raznežen u VIP loži bio je Čedomir Jovanović, koji je sve vreme trajanja koncerta obasipao nežnošću svoju suprugu Jelenu.

Foto: Mirko Tabašević