Razvod Dajane Jakšić od supruga  Žike glavna je tema srpskih tabloida, a njih dvoje i petogodišnji sin Dušan ovih dana prolaze kroz veoma težak period.

Dečak je teško podneo sve ovo pa je majka odlučila da ga maksimalno zaštiti.

Osim što se sa detetom vratila u dom svoje majke Evice Paunović, Dajana se konsultuje sa psihologom kako bi njen naslednik što bezbolnije prebrodio ovaj period.

“Dajani je sada najbitnije da Dušan bude dobro i da shvati da mu neće nedostajati ljubavi. Osim što je morao da promeni životni prostor i sobu koja je opremljena baš za njega, mačišan će morati da krene i u drugi vrtić. Dajana se trudi da je sin ne vidi tužnu, dok se o svakoj promeni njegovog raspoloženja konsultuje sa psihologom. Žika ga često viđa kako bi mališan shvatio da su mu i mama i tata posvećeni”, kaže izvor blizak Dajani koja se odnedavno ponovo preziva Paunović.

Dajana se pre nekog vremena oprobala u ulozi pevačice, a ukoliko bude želela da nastavi karijeru, bez obzira na razvod može da računa na “Grand” produkciju.

“Dajana se poslednjih godina više posvetila ulozi majke pa je karijeru malo zapostavila. Ona je čak zatvorila i salon lepote. Bez obzira na to što je Žika glavni producent u Grandu, Dajani su otvorena vrata ove kuće ukoliko poželi ponovo da peva. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, ali je potrebno vreme da se sve smiri”, kaže izvor za Alo.

Miloš Rafailović/ATA Images