Kako Svet ekskluzivno saznaje, Seka Aleksić ponovo je otpočela proces veštačke oplodnje. Folk zvezda što pre želi ponovo da zatrudni i rodi drugo dete. U razgovoru sa njenom prijateljicom saznali smo da se već savetovala sa istim lekarima koji su joj vodili trudnoću prvi put.

„Seka je oduševljena majčinstvom, shvatila je da je to za nju. Neprestano je posvećena sinu Jakovu i ne želi da on raste sam, bez braće i sestara. Zato je odlučila da što pre ostane ponovo u drugom stanju. Muž ju je u tome potpuno podržao. Pogotovo uzme li se u obzir da je snimila hit album dok je bila u drugom stanju, da je nastupala, radila i zarađivala kao da je sve u najboljem redu“, priča pevačicina prijateljica, i otkriva da svi navijaju da Seki uspe veštačka oplodnja:

„Seka je pre nego što je zatrudnela sa Jakovom imala nekoliko neuspelih pokušaja, ali svi joj držimo palčeve i nadamo se da se to više neće ponavljati. Ne bi me čudilo da ona i Veljko požele i treće dete jer ih je roditeljstvo toliko promenilo nabolje da gotovo niko ne može da ih prepozna.“

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!

Kupite SVET! ŠOKANTNO OTKRIĆE: Sloba ima TUMOR NA MOZGU! Razišli se Brena i Boba! Saškina ćerka PRETUČENA NA ULICI! Šabanova ispovest: Žena me STRAŠNO MUČI!

Svetsvet