Svojim gostovanjem u Parovima sestra Ivana Marinkovića otpočela je rat sa bivšom snajom Gocom Tržan. Ona je tokom svojih pojavljivanja na televiziji isticala kako je Goca surova i kako želi da ih ostavi na ulici.

Ipak, izostavila je da spomene da je pre samo šest meseci, tačnije u martu, od svoje bivše snaje tražila pozajmicu od 500 evra!

„Teodora je zvala Gocu i u suzama je molila da joj da novac. Rekla joj je da je bolesna i da su joj pare potrebne za lekarsku intervenciju. Iako nisu u dobrim odnosima, Goca je bila spreman da to učini, ali umešao se njen suprug Raša. Rekao joj je da dobro razmisli da li će to učiniti i da ne veruje Teodori da joj trebaju pare za doktora. Nakon što je Goca pozvala Ivanovu sestru i insistirala na tome da joj kaže za šta želi novac, ona joj je priznala da je za njenog problematičnog brata“, priča naš sagovornik blizak pop zvezdi, i dodaje:

„Teodora je plakala, rekla da je Ivan u kockarskim dugovima i da se plaši da će ga neko ubiti, polomiti nogu ili ruku… Kad je Goca shvatila da je sestra htela da joj izvuče novac za dugove bivšeg muža, odustala je od pozajmice.“

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!

Kupite SVET! ŠOKANTNO OTKRIĆE: Sloba ima TUMOR NA MOZGU! Razišli se Brena i Boba! Saškina ćerka PRETUČENA NA ULICI! Šabanova ispovest: Žena me STRAŠNO MUČI!

Svetsvet