Sloba Radanović, pevač i učesnik rijalitija “Zadruga”, priveden je sredinom marta zbog toga što je policija pronašla kokain u automobilu u kojem se nalazio sa prijateljima, saznaje „Alo!”.

Slobodan je tom prilikom priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu, gde je dao iskaz u kojem je naveo da nema ništa sa nedozvoljenom supstancom koja je pronađena u vozilu.

Sve se dogodilo kada je policija zaustavila Radanovića posle boravka u jednom poznatom beogradskom kafiću, dok se nalazio u automobilu sa dva prijatelja. Policajac je tada primetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao kolegi da mu pomogne da je pronađu.

Sloba je u izjavi ispričao da je zapazio kesicu sa belim prahom iza vozačevog sedišta, ali da on nema ništa s tim.

‘Kod Zelenog venca, u jednoj ulici, zaustavili su nas policajci, koji su nam rekli da izađemo iz vozila i ja sam stao pored suvozačevih vrata jer sam sedeo na suvozačevom mestu. Tada sam čuo da je neko od policajaca rekao: „Gledaj gde je bacio kokain”, i ja sam pogledao u vozilo i iza vozačevog sedišta na podu video jednu kesicu,’ ispričao je Radanović i nastavio da uverava policajce da ne konzumira drogu.

Njegov slučaj se trenutno nalazi pred javnim tužiocem i predmet je još u fazi istrage.

‘Potpuno sam šokirana ovom informacijom! Izgleda da je Slobodan imao mnogo tajni za koje nisam znala do njegovog ulaska u rijaliti. Iz tih razloga nemam komentar, osim da bi bilo najbolje da za tu informaciju pitate njegove roditelje ili možda advokata,’ rekla je zaprepašćena Slobina supruga Kija za „Alo!”.

Izvor blizak pevaču otkrio je da je Slobi posle privođenja bilo loše i da dugo nije mogao da se oporavi.

Svetsvet