selma_enela
Pljuštale prozivke između pevačica –  “Klinka, nemoj da se pališ“, Enela odgovorila niskim udarcem – “Mlađe-slađe!“

Da su pevačice osetljive na svoje godine i sujetne kada su u pitanju njihovi muškarci znaju čak i vrapci na grani. U takvim bitkama se ne biraju ni reči ni sredstva, a još kada je suparnica mlađa koleginica – scenario za ratni film je zagarantovan! Upravo u takvom klinču nedavno su se našle atraktivna Selma Bajrami i sve popularnija Enela Palavra, amerikanka našeg porekla koju su bosanski mediji već prozvali svojom Šakirom. Oštre reči se nisu štedele tako da je Selma, mladiću koji se dvoumi izmeđju njih dve poručila: “Pusti malu nek’ se pali, njoj na čelu klinka piše; znaš da prave žene su k’o vino, s’ godinama vrede više!”, dok je Enela, iskusno, udarila gde najviše boli: “Ne, slušaj je šta ti priča, ostavi je nek’ se snađe, a ti mili dođi meni – oduvek je mlađe slađe!”
Naravno, u pitanju su samo stihovi duetske numere pod nazivom “Mlađe slađe“ čiji je autor hitmejker Siniša Ličina, Novosađanin koji je već potpisuje nekoliko velikih hitova Milene Ćeranić, Stefana Cvijovića Cvije i mnogih drugih.

Najveći problem prilikom realizacije spota bilo je usklađivanje slobodnih termina Selme i Enele, koja živi i studira u dalekom Čikagu.
“Enela je jako lepa i atraktivna devojka i dosta me pojavom i glasom podseća na mene iz mlađih dana, s početka karijere. U ovom slučaju sam sigurna da će pesma postati znatno popularnija kada ljudi vide spot. Dva savršena tela (smijeh) u zajedničkim kadrovima, baš kao dve devojčice. Hoćete reći da nije tako?”, smeškajući se govori Selma, dok Enela ističe da joj je čast i zadovoljstvo zbog ove saradnje koja obećava i sa nestrpljenjem očekuje duet.

Svet.rspromo