Clipboard01

Zahvaljujući provokativnom tekstu duetska pesma Selme Bajrami i sve popularnije pevačice Enele Palavre već je privukla pažnju medija, a njihov “rat” oko muškarca završio čak i na naslovnicama izvesnih regionalnih časopisa.

Podsećamo, numera pod nazivom “Mlađe, slađe” bavi se sukobom dve atraktivne dame različitih životnih dobi, koje su zaljubljene u istog čoveka. One ga ubeđuju svim argumentima da su “prave žene kao vino, s godinama vrede više” odnosno da je “mlađe, slađe” a da li je ubedljivija bila Selma ili Enela, procenite sami…

Elem, stihove ove numere potpisuje Siniša Ličina, za atraktivan spot pobrinula se ekipa „IDJ Videos“ a najveći problem prilikom realizacije bilo je usklađivanje slobodnih termina Selme i Enele, koja živi i studira u dalekom Čikagu.

Zanimljivo da je ovoj mladoj pevačici, koju su domaći mediji već prozvali “bosanska Šakira”, pevanje samo ljubav i hobi, jer ona trenutno završava matematičke studije u Americi, tako da se Selma može pohvaliti time da je prva pevačica koja je snimila duet sa matematičarkom!

printscreen