Fudbaler Albert Nadj dospeo je u žižu javnosti nakon što je njegova bivša supruga Jelena iznela šokantne detalje o paklu koji je preživela sa njim. Batine, neplaćanje alimentacije, ostavljanje dece da bukvalno nemaju šta da jedu i čime da se greju…

Podsetite se gostovanja Jelene Nadj u emisiji ‘Život priča’:

Nadj i dalje ne ispunjava svoje zakonske obaveze prema deci. On i njegova izabranica Mirna razveli su se prošle godine kako bi prebacivanjem imovine na njeno ime svoju decu uskratio za ono što im zakonom pripada.

Godinu dana nakon fiktivnog razvoda ( SVET ih je fotografisao u noćnom provodu dok se maze i ljube a zvanično su bili razvedeni) oni su se danas ponovo tajno venčali. Šta se krije iza ovog venčanja nismo sigurni, ali ćemo uskoro verovatno saznati.

Mirna Nadj, inače kreatorka, potvrdila je da se danas udala za svog starog novog supruga Alberta.

‘Samo da kažem da ste vi izgleda obavešteni o svemu. Ja ću vama samo da se zahvalim na lepim željama i to je sve što mogu da kažem,‘ rekla je ona za “Blic“ kada su je pozvali da joj čestitaju na venčanju.

Ona je, inače, na svom Fejsbuk profilu krajem septembra najavila svadbu.

‘Zvone zvona svadbena!!!”, napisala je Mirna, a ona je usledio komentar “da spremam šuške”, na šta je kreatorka odgovorila:

“Naravno”.

Svetsvet