ceca hello!_296_2_595
U Novom Sadu nastao je haos zbog Svetlane Cece Ražnatović. Karte za koncert najveće srpske muzičke zvezde u Velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu 23. novembra su rasprodate. Zbog ogromnog interesovanja publike, pevačica je odlučila da priredi još jedan spektakl pred Novosađanima i to dan ranije!

“Još jedna lepa vest! U Novom Sadu se družimo dva dana! 22.11. Spens“, otkrila je folk diva na svom Twiter nalogu.
Za Ražnatovićkin nastup vlada toliko interesovanje da su ljubitelji njene muzike razgrabili karte čak mesec i po dana unapred. Spens može da primi oko 14.000 ljudi, koliko ih je bilo kada je tamo nastupao Zdravko Čolić, pa se očekuje da će publika u tom broju biti i kod Cece. Sve je organizovano u vrhunskoj produkciji primerenoj prostoru kao što je Spens. Naša najveća zvezda raduje se nastupu u Novom Sadu i kaže da se uželela tamošnje publike:
– Presrećna sam zbog koncerta u Spensu jer dugo nisam nastupala u Novom Sadu. Ni sama se ne sećam kad sam poslednji put pevala pred novosadskom publikom – rekla je Ražnatovićka.
Inače, mnogi Novosađani već su imali priliku da uživaju uz Cecu jer su posetili beogradsko Ušće 28. juna, kada je folk zvezda pevala pred oko 150.000 ljudi. Njima to ne smeta, pa će sada ponovo đuskati uz velike hitove na pravom spektaklu.
Pored priprema za koncert, Ceca će u narednom periodu snimiti spotove za neke od pesama s poslednjeg albuma „Poziv“. Koji je njen izbor još uvek ne otkriva.

svetlana-ceca-raznatovic-koncert-spens-Autor: Life Content
Izvor: Kurir