_MG_2128

nigorimmmo

Žitelje beogradskih naselja Banovo Brdo i Bulevar Kralja Aleksandra, jutros je dočekalo zanimljivo iznenađenje. Naime, na retrovizorima njihovih automobila vijorili su se crveni baloni i pozivnica za današnje sjajno druženje sa magazinom Svet u IMMO outlet centru u Gandijevoj ulici broj 21.

U toku je šoping dan u IMMO outlet centru. Pored popusta na već postojeće outlet cene posetioci pored sjajnog šopinga uživaju i u animacijama i zabavnom programu.
1

2

U 13 sati počela je radionica u sklopu koje posetioci ukrašavaju novogodišnje kugle dekupaž tehnikom. Radionicu vodi Aleksandra Krčmar, predstavljajući svoje dekupaž radove i unikatni nakit od srebra
3

4

Od 15 sati traje radionica za ukrašavanje novogodišnjih medenjaka u kojoj najviše uživaju najmlađi posetioci IMMO outlet centra.
5

6,

U 16 sati je počela promocija izdavačke kuće Laguna. Književnica Simonida Milojković predstavlja svoj roman “Ljubav u doba kokaina” koji je postigao veliku popularnost, a publika od skoro uživa gledajući i istoimenu pozorišnu predstavu. Simonida se druži sa posetiocima i potpisuje svoju knjigu svim zainteresovanima

U 17 sati počela je  predstava za decu  “Dve novogodišnje jelke i Niggor” u izvođenju trupe “Happy Theatre”. Mališani uživaju u avanturama stare i nove novogodišnje jelke, a posebno u društvu Deda Mraza koga glumi poznati reper Niggor.

unnamed

q

Nakon druge promocije izdavačke kuće Laguna u okviru koje je književnica Jelena Bačić Alimpić promovisala i potpisivala svoje knjige usledilo je slikanje posetioca ispred Instacam aparata.

_MG_8711-56

_MG_8713-57

 DJ Fanatik je počeo da pušta muziku, a prodavnice u IMMO outlet centaru su pune zainteresovanih kupaca koji uživaju u šopingu i dobrom muzičkom ritmu.
_MG_8720-60
_MG_8728-62
 IMMO outlet centar je otvoren do 22 sata do kada i traje program.

 immo