Luna Đogani uživa u ljubavi sa Slobom Radanovićem, a kako je neretko pričala o ranijim seksualnim iskustvima, ovog puta otkrila je sa kojim poznatim momkom je imala aferu.

Naime, zadrugari su igrali igru istine pred spavanje. Luna je razgovarala sa pevačicom Zoricom Marković, koja ju je pitala da li je bila u vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a Luna je kao iz stopa odgovorila:

“Nisam bila u vezi sa njim, ali imala sam neku šemu sa njim. Ja to ne krijem”, rekla je Luna, a Sloba se trudio da ne pokaže reakciju na to što je njegova sadašnja devojka rekla.

Gastoz i Luna putovali su zajedno u Grčku sa Ognjenom Amidžićem, koji je tada radio specijal emisije “Amidži šou”. Njih dvoje su tokom avanture završili zajedno u krevetu, što je zabeležila kamera. Od tog trenutka mediji su spekulisali da su njih dvoje u vezi, a Luna je zagonetno rekla:

“Ne želim ništa da komenatrišem, smejem se jer sam raspoložena devojka, život mi je lep i imam mnogo razloga za smeh. Neka ostane ovako zanimljivo kao što zvuči”.

SvetNemanja Kostić