001

Ovog vikenda završene su predaudicije za novu sezonu najpopularnijeg pevačkog šou programa na Balkanu “X Factor Adria” koji će se uskoro emitovati u čak pet zemalja regiona! Predaudicije su održane u osam gradova, a interesovanje je prevazišlo očekivanja organizatora. Nakon što produkcija izabere najkvalitetnije kandidate iz celog regiona, sledi sledeća faza takmičenja – nastupi pred publikom i regionalnim žirijem čija ćemo imena saznati uskoro!

Stručna komisija obišla je Skoplje, Podgoricu, Split, Zagreb, Sarajevo, Banjaluku, Novi Sad, a ovog vikenda završena je i trodnevna predaudicija u Beogradu. Prezadovoljni smo, predaudicije je ukupno posetilo 11.568 ljudi, a kvalitet takmičara je prevazišao naša očekivanja. Činjenica i da je prošlogodišnji šou bio veoma popularan, pokazuje nam I zapažanje da su se ovogodisnji kandidati na pravi načnim pripremili za predaudiciju, budući da znaju o kakvom tv formatu je reč. Produkcija će imati težak zadatak da selektuje najbolje kandidate, koji će potom nastupiti pred žirijem i publikom. Učešće u žiriju prestižna je stvar u svim zemljama u kojima se ovaj šou prikazuje, a imena članova žirija biće objavljena uskoro. “, poručuje Milena Popović, portparol produkcije Connect Live Media.

002

U novoj sezoni X Factor Adria očekuje nas veliki broj novosti, budući da je šou konačno dobio pravi regionalni karakter kakav zaslužuje. “X Factor Adria” će se od proleća emitovati u čak pet zemalja regiona: u Srbiji prvi put na Prvoj televiziji, Hrvatskoj (RTL), Bosni (RTRS I RTVF), Makedoniji (tv Sitel) i Crnoj Gori (Prva CG), a ove godine uživaćemo i u novim regionalnim sudijama i voditeljima, kao i u novim pravilima u takmičarskim fazama i specijanim gostima, evropski poznatim muzičkim zvezdama u emisijama koje će se emitovati uživo.

003

Izvor i foto: Promo