Bivši suprug Katarine Ostojić Kaje i otac njene ćerke Nikoline, Nikola Dragojlović zvani Sova, pobegao je iz zatvora Zabela u Požarevcu! Ta vest je šokirala pevačicu i njenu porodicu.
“On je krajem juna 2009. godine, posle velike potere, uhapšen na putu Užice-Zlatibor zbog dilovanja narkotika i napada na službeno lice. Tom prilikom kod njega je pronađeno šezdeset grama kokaina. Međutim, nedavno je uspeo da pobegne iz Zabele”, otkriva sagovornik Kurira i dodaje: “Katarinu je poprilično potresla informacija o njegovom bekstvu. To se desilo pred sam ćerkin rođendan. Uprkos strahu da će se Nikola pojaviti na dečjoj žurki, ona nije želela da je otkaže, ali je prijateljima rekla da budu u blizini i na oprezu ukoliko se on pojavi. Dragojlović nije došao, tako da je fešta prošla u najboljem redu.”
Tragom ovih informacija pozvali smo pevačicu i zamolili je da prokomentariše Dragojlovićevo bekstvo. Ona je samo kratko odgovorila: “Čula sam da je pobegao, ali zaista ne želim da komentarišem ništa u ve­zi s Nikolom”, naglasila je Kaja.

izvor: Kurir