hotel-maldivi

Brojni učesnici serijala “Parovi”, kojima će se pridružiti druga zanimljiva lica, u ponedeljak, 29 juna, u 20 sati uploviće u novu avanturu.

U jedinom otvorenom studiju na našim prostorima i sa podvodnim kamerama, produkcija Hepi televizije, napraviće neverovatan poduhvat.

Možda baš zbog popularnosti nastaloj atraktivnim nastupima pojedinih učesnika rijalitija “Parovi”, pojedinima od njih ponuđeno je učešće u novom šou programu, koji obećava lud provod i neverovatnu zabavu.

“Videćemo ko će se od učesnika serijala ‘Parova’ pojaviti i u ‘Maldivima'”, kažu u produkciji Hepi televizije. “Jedno je sigurno: iznenađenje će biti veliko. Ne samo zbog učesnika iz vile ‘Parova’, koji će se preseliti u ‘Hotel Maldivi’, već i zbog onih koji će im se pridružiti”.

Gosti luksuznog hotela “Maldivi”, imaće prilike na još veći užitak nego u “Parovima”,  a pojedini učesnici će biti njima na usluzi.

Ambijent u kojem će se snimati ovaj letnji  šou i direktno emitovati na Hepi televiziji mesecima je pripreman u saradnji sa stručnim arhitektama i dizajnerima.