Sinoć je pred prepunom salom BelExpo centra revijom ART&ROCK THERAPY Bate Spasojevića svečano zatvoren XXXI Fashion Selection.

Boravak u Parizu, gradu svetlosti, mode, ljubavi i umetnosti, bio je velika inspiracija za nove modne kreacije jednog od najomiljenijih srpskih kreatora. Obilazak muzeja, skulpture baroknih i renesansnih anđela, energija srednjevekovnih umetnika koja se oseća kroz njihova dela, uz slušanje muzike rok zvezda sa kraja 20. veka, rodile su kod Bate nove ideje, nove modne skice, koje su realizovane preko printova na raznim materijalima i kombinacijama na prvi pogled nespojivih materijala.

Kvalitetni vuneni štofovi, koža, svila, pamuk, uz vrhunske kreacije i neočekivane spojeve, doprinose da osoba koja ponese kreaciju Bate Spasojevića uvek oseti individualnost, udobnost i odlično vizuelno predstavljanje, kao i rađanje želje da uvek jedva čekate da vidite kakvu novu kreaciju i modno predstavljanje će smisliti Bata Spasojević.

Na Batinoj reviji bilo je mnogo poznatih, a najviše pažnje privukla je Dijana Janković, ili DIDI J kako sebe voli da naziva. Ona se pojavila sa ogromnim naočarima za sunce i bundi.

Pogledajte kako je izgledala:

Pogledajte ko je još bio:

Svetsvet, promo