Milutin Mrkonjić preselio je suprugu Draganu Dašu Mrkonjić u hotel da bi u stan uselio majku i sina Ane Bekute, s kojom je već tri godine u ljubavnoj vezi.

Ovo je, navodno, Daša ispričala osoblju hotela u koji se uselila pre mesec dana.

Daša je divna žena, ali je muče privatni problemi. Često priča da je bila prinuđena da se iseli iz svog stana. Jednom prilikom dok je sedela u restoranu, rekla je da će u taj stan da se useli majka Ane Bekute i njen sin Igor. Nisam je mnogo zapitkivao, primetio sam da joj je to bolna tema”, priča za Kurir sagovornik iz hotela, koji je insistirao na anonimnosti. Dodaje još da Mrka obilazi ženu i pomaže joj koliko god je u mogućnosti.

U zradi, u kojoj se nalazi Mrkin stan u kojem je Daša donedavno živela, komšije su potvrdile da Mrkina žena često dolazi po svoje stvari, te da u njemu trenutno niko ne živi, ali da su i oni čuli da će im nove komšije biti Anina familija.

“Mrkina žena je godinama ovde živela sama, retko ko joj je osim njega dolazio u posetu. . Govorila je da će otići iz ovog stana i da ćemo dobiti nove komšije, ali nije želela da otkrije o kome je reč. Tek sad sam čuo da će neko od Bekutinih da se useli, ali ne znam ko. Zasad je stan prazan. Daša samo svraća po stvari. Ne sumnjam da je Mrka obilazi i pomaže joj. On joj samo dobro želi”, ispričao je jedan komšija, koji nije želeo da mu se objavljuje ime.

Mrkonjić i Bekuta, ali i Dragana Mrkonjić, nisu se javljali na telefonske pozive, tako da nije poznata njihova strana ove priče.

svet.rsdalibor danilović