Pevačica Milica Pavlović danas je jedna od najuspešnijih zvezda na našoj muzičkoj sceni, ali na početku karijere nije joj bilo nimalo lako.Ona je otkrila da je morala da trpi raznorazne negativne komentare, a bol koji je osećala krila je i od najbližih.

“Iskreno, mnogo sam plakala. Baku i deku, kao i ostale ljude koji me vole, nisam želela da uvlačim u košmar kroz koji sam tada prolazila. Bila sam jaka pred njima, a oni su me stalno podržavali i govorili mi da ne obraćam pažnju na sve što drugi ljudi pričaju o meni, ma koliko da su uspešni. Umesto da potražim pomoć od najbližih, imala sam druge noćne razgovore sama sa sobom”, rekla je Milica za “Story i dodala:

“Umela sam da se zatvorim u svoju sobu, da se prvo isplačem i da budem ubeđena da su oni u pravu i da nikada neću uspeti da ostvarim svoje snove, a onda bi u meni proradio lavovski ponos, snaga i potreba da im dokažm da greše. Zapravo, sva ta poniženja i loše namere naterele su me da dam, sto odosto sebe i svima koji su me povređivali pokažem da su pogrešili i da ih demantujem svojim radom, predanošću i željom da postanem ono što sam želela. Nisam uzalud lila suze”.

Star, instagram