Mirjana-Jokovic2

Mirjana Joković, srpska glumica sa stažom u Holivudu, dolazi u maju u Srbiju! Ona će se priključiti ekipi filma “Mašinovođe”, čije je snimanje počelo ovih dana u Beogradu.

Lazar Ristovski, koji igra u tom ostvarenju, potvrdio je za Informer da će Mira posle sedam godina, koliko nije bila u našoj zemlji, doći iz Amerike kako bi glumila u ovom filmu.

“Mira će doći direktno iz Holivuda. Ona igra psihijatra pred penzijom kom se ispovedaju mašinovođe kojima se desi da pregaze nekog. Nas dvoje nismo glumili zajedno od “Podzemlja” i radujem se što ćemo ponovo sarađivati”, kaže Ristovski.

Mirjana Joković je, boraveći u Americi, 2002. igrala u hit filmu “Sobarica i senator” sa Dženifer Lopez i Rejfom Fajnsom. Zbog svoje tvrdoglave odluke da ne prihvata sve uloge koje joj se ponude, u Americi nije snimala ništa punih deset godina.

Domaća publika Mirjanu pamti po filmovima Sivi dom (1986), Zaboravljeni (1988), Mala (1991), Podzemlje (1995) i Stršljen (1998), a poslednji put smo je gledali u seriji Vratiće se rode (2007-2008).

Izvor: Informer
Foto: Wikipedia