Na splavu Ada trenutno traje konferencija za medije povodom četvrtog Grand festivala koji se održava 23, 24. i 25. aprila. Tokom festivala biće predstavljeno 55 kompozicija, a samo jedna će biti proglašena pobedničkom u finalu koje je zakazano za 27. april. U žiriju će se naći Aca Lukas, Aco Pejović i mnogi drugi pevači koji ne učestvuju na ovogodišnjem festivalu, kao i brojni novinari i najuticajnija imena iz medija. Žiri svake večeri bira po sedam kompozicija koje idu u finale! Pevačica Mira Škorić uverena je u svoju pobedu.
“Vraćam se u velikom stilu, sa evrovizijskom pesmom i neće mi biti problem da pometem konkurenciju u pokušaju! Mislim da je došlo vreme da se zavede red na ovoj našoj, nazovi, estradi, ali samo i isključivo kvalitetom! Pesma sa kojom ću nastupiti, maksimalno odskače od klišea i verujem da će biti krunisana pobedom!”, izjavila je Mira za portal Scandal.rs
Direktor Grand produkcije Saša Popović zakasnio je na konferenciju, a kada je uzeo mikrofon u svoje ruke objasnio je šta publika može da očekuje na festivalu: “Ima devet dueta! Kompozicije su folk pop i folk pop onakve kakve se izvode na sceni! Nije bilo lako u ovim vremenima organizovati festival koji je jedini na ovim prostorima.”
Voditelji festivala biće Dragana Katić i Tihomir Tepić.
U ime Grand produkcije novinarima i učesnicima se obratila Lepa Brena:
“Pozdravljam sve medije i kolege! Samo da poželim puno sreće mojim kolegama.”
Festival otvara Ivana Selakov, a pored nje učestvuju i Biljana Sečivanović, Maja Nikolić, Ana Sević, Sanja Stojanović, Koktel bend, Jelena Kostov i Petar Mitić.
Učesnik festivala Radiša Trajković Đani je u bolnici jer ima upalu slezine. On peva duet sa Dragim Domićem i svi veruju da će prisustvovati takmičenju. Žreb je odlučio da festival zatvori Radiša Urošević!
Grupa Trik FX diskvalifikovana je sa festivala, jer se njihova pesma pre dvadesetak dana pojavila na kanalu Jutjub.

Izvor: Scandal.rs
Foto: Ivan Vučićević