Maja Berović novo je lice muzičke produkcije „Siti rekords“. Pevačica ima posla više nego ikad, a u karijeri joj najviše pomaže dugogodišnji dečko Alen.
Nedavno se u prodaji našao tvoj novi CD, u izdanju „Siti rekordsa“. Kakve su reakcije publike?
“Saradnja sa izdavačkom kućom „Siti rekords“ logičan je sled događaja u mojoj karijeri. Prezadovoljna sam podrškom koju dobijam od „Sitija“. I kod publike nailazim na pozitivne komentare, sviđa im se novi album, što me posebno raduje. Na novim pesmama su radili trenutno najbolji autori u zemlji. Srećna sam što smo zajedno napravili album godine.”
U poslednje vreme među tvojim koleginicama je aktuelno vađenje silikona i smanjenje grudi. Da li bi se ti odlučila na takav korak?
“To je trend svuda u svetu, ne samo kod nas. Istovremeno, milioni žena i dalje se ulepšavaju uz pomoć estetske hirurgije. Podržavam i jedne i druge, važno je da su sve zadovoljne. Ukoliko primetim da je potrebno da na sebi nešto menjam, iz zdravstvenih ili estetskih razloga, to ću i učiniti.”
Podržavaš li seks na javnom mestu i da li si imala takvo iskustvo?
“Kuda ide ovaj svet…”
U dugogodišnjoj si vezi. Planiraš li brak i decu u skorije vreme?
“Razmišljam o tome da budem u centru pažnje, i u toj beloj haljini. Karijera mi je trenutno preokupacija, ali naravno da razmišljam o prelepoj beloj venčanici, raskošnoj svadbi i troje dece. Porodica je najveće bogatstvo.
Da li bi se fotografisala gola za neki muški magazin?
“U životu sam uvek birala teži put. Uspesi koje tako postignem mnogo su mi slađi. Skinuti se nije teško. Pogotovo danas. Veliki je uspeh da se slikam za Plejboj, ali obučena. Još samo da u to ubedim Hjua Hefnera, i eto mene na naslovnoj strani.”

Izvor: Kurir
Foto: Andreja Damnjanović