Leontina je šokirala kolege na snimanju jedne emisije kada je rekla da ne zna nijednu pesmu Miroslava Ilića, koji ima karijeru dugu nekoliko decenija.

Vukomanovićeva je, naime, napravila pometnju u studiju na Košutnjaku kada je zaustavila probu snimanja ove emisije u trenutku kada je dobila zadatak da otpeva pesmu Miroslava Ilića, a ona na to nije htela da pristane. Sve je išlo po planu dok orkestar nije krenuo da svira numeru Miroslava Ilića “Tako mi nedostaješ”, koju je trebalo Leontina da izvede.

“Molim vas, stanite! Ja ne znam ovu pesmu. Ko ovo peva? Ne mogu, ne mogu, ne znam melodiju, džaba tekst”, pobunila se dirigentkinja hora “Čarolija”.

Ljudi iz organizacije su je onda pitali kako je moguće da ne zna tu pesmu, onda je ona krenula da objašnjava da nije iz te priče.

“Ja ne slušam narodnu muziku, ljudi. Ne znam nijednu pesmu ovog čoveka, uz sve poštovanje. Možete li da mi promenite pesmu, molim vas? pitala je Leontina, ali su je organizatori emisije odbili”, prenosi detalje izvor koji se našao na licu mesta i dodaje:

“Sale iz Tropiko benda je onda uskočio Leontini u pomoć. Pevušio joj je pesmu Miroslava Ilića kako bi ona naučila kako otprilike idu melodija i tekst. To je trajalo nekoliko minuta, pa su se ostali gosti emisije malo i unervozili. Kada je Leontina naučila pesmu, proba emisije je nastavljena, a ona je uspela nekako da je otpeva”.

Svetsvet